Edrive wordt exclusieve dealer van Vanderhall Motorworks

Leie Mobility Group breidt binnen de business unit EDrive zijn gamma vanaf eind juni uit met het merk Vanderhall.
Vanderhall Motor Works is een Amerikaanse autobouwer uit Provo, Utah en werd opgericht in 2010. Het bedrijf vervaardigt ‘handgemaakte’ autocycles of anders gezegd, wagens op 3 wielen.

Met hun vintage look roadsters combineert Vanderhall het snelheidsgevoel van een supercar met het vrijheidsgevoel van een motor. Rijden in een Vanderhall is een unieke ervaring en speelt naadloos in op de mobiliteitsbehoefte van vandaag. Binnen het aanbod is er immers een volledig elektrisch aangedreven roadster met een range van maar liefst 320km te verkrijgen.

De vraag naar nieuwe mobiliteitsoplossingen en mobiliteitsplezier stijgt, ongeacht de toepassing. Economische volatiliteit, milieueisen en mobiliteitsbeperkingen zullen deze trend de komende jaren nog verder versterken. Het Edrive gamma speelt volledig in op deze trend die post corona alleen nog maar zal versnellen.

De Vanderhall producten vormen een perfecte aanvulling op het Edrive-gamma en stellen de LMG

partners in staat hun regionale product- en serviceaanbod te versterken. Behalve van een uitbreiding van het assortiment profiteert het netwerk met deze samenwerking van ondersteuning voor opleiding van het personeel en technische en commerciële support.

Sleuteljaar

2020 is een sleuteljaar voor Vanderhall vanwege het grote aantal lanceringen van nieuwe en emissiearme producten. De overeenkomst met LMG stelt hen in staat hun marktpenetratie in verkoop en verhuur van Vanderhall te vergroten in een belangrijk gebied voor de groep.

Voor meer informatie, surf naar Edrive of breng een bezoekje aan hun stand op de E-mobilityday!