Een must voor alle betrokkenen bij de EV mobility industrie!

Expo & try-out experience

Vraag informatie!
Datum

Zaterdag 3 juni 2023
10:00-20:00

Locatie

Oktoberhallen
Schrovestraat 22A, Wieze, België

Exposanten

Auto’s, fietsen, brom- en motorfietsen

Kom naar de eMobility Day en ervaar jouw elektrische mobiliteit!

Op de eMobility Day kan je interactief kennismaken met de complete EV-markt, zowel als particulier, bedrijf, installateur, projectontwikkelaar, elektriciens, horeca of als overheid. Bezoek onze 6000 m2 en maak kennis met fabrikanten en toeleveranciers die hun producten op een interactieve manier presenteren. Proef de sensatie van elektrische auto’s en motorfietsen zélf doorheen het pittoreske Wieze of test E-bikes op onze indoor- en outdoor testparcours.

Laat je vooral ook informeren door onze strategisch opgestelde leveranciers welke innovatieve EV oplossingen zij voor jou klaar hebben staan.

De eMobility Day is een unieke showcase onder één dak voor iedereen in de EV-mobiliteitsindustrie en een must-visit voor iedereen met toekomstige of actuele EV-plannen!

Pre-registreer en vermijd de wachtrij aan de inkom van EMD!

Registraties voor eMD 2023 zijn afgesloten. We zien jullie graag terug op een volgende editie!

U wordt in aanloop naar het event op de hoogte gehouden van de exposanten en alle andere interessante activiteiten zoals testritten, infosessies en nog zo veel meer!
Uw data worden confidentieel behandeld en worden enkel gebruikt door de organisatie en haar partners om u te informeren over het event en de beschikbare producten.

eMobility Day Nieuws

Eerder verschenen …